Locatie bezoeken

Wil je weten waar De President gebouwd wordt en hoe je ernaartoe moet rijden? Klik op ‘route berekenen’ en je ziet het vanzelf.

route berekenen

Zo bereik je de President

In de omgeving

Voorzieningen in de buurt

Genieten van je vrije tijd

De bus- en tramlijnen 11, 16, 21 en 24 stoppen voor de deur. Deze brengen je overal naartoe. Pak je de auto dan ben je normaalgesproken in circa 10 minuten bij het Prins Clausplein (A44, A12 en A13).

Strand, stad, bos, cultuur, horeca, openbaar vervoervoorzieningen, de Randstad en alle andere voorzieningen voor een comfortabel leven.

Met De Fred op loopafstand en hartje stad goed bereikbaar, ligt alles wat je dagelijks nodig hebt comfortabel in de buurt.

Liever de rust van de duinen of toch liever het bruisen van de stad? Waarom niet allebei? Wie in De President woont hoeft namelijk niet te kiezen.

Rijk aan historie

Van de Panorama Mesdag tot monumenten als het Mauritshuis en het Vredespaleis. Den Haag heeft ze.

Binnenhof

Het politieke hart van Nederland, maar ook meer dan 500 internationale bedrijven, instituten en kenniscentra die vanuit de stad opereren.

Het strand op

Nergens zo nagenieten van de dag als op het strand om de hoek.

Cultuur aan de muur

Het Gemeentemuseum of toch liever het Museon? Zomaar twee voorbeelden uit het aanbod.

De Fred

Op loopafstand van De President ligt de vermaarde Frederik Hendriklaan. Lokaal bekend als De Fred én als de meest charmante winkelstraat van Den Haag.

Instappen, uitstappen!

Den Haag beschikt over een uitgebreid tram- en busnet. Je bent in no-time op Centraal Station of Den Haag Holland Spoor.

Hoogwaardig wonen

Hoe fijn is het om te kunnen zeggen dat je in De President woont? Duurzaam, architectonisch doordacht en daarom helemaal van deze tijd.

Internationale allure

Wonen in Den Haag spreekt (internationaal) tot de verbeelding. Nice to meet you, I’m from The Hague.