Zo gaat je keuken eruitzien. Onderstaande beelden zijn gemaakt in de modelwoning. Opstelling van de keuken kan per appartement verschillen.

           

Zo gaat je badkamer eruitzien. Onderstaande beelden zijn gemaakt in de modelwoning. Opstelling van de badkamer kan per appartement verschillen.

        

Zo gaat je toilet eruitzien. Onderstaande beelden zijn gemaakt in de modelwoning. Opstelling van het toilet kan per appartement verschillen.

    

De verhuring en inschrijving voor De President verloopt deels digitaal. Op de projectwebsite www.hurenindepresident.nl is alle informatie terugvinden omtrent de huurprijzen, plattegronden etc. en hier kun je eveneens je inschrijving starten en voltooien! Als de verhuur van start gaat treft je op de homepage een button aan met ‘Inschrijven. Hier klikt je op en vanaf dan hoeft je alleen maar de stappen te volgen. Heel gemakkelijk!

Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) minimaal 3,75 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Voor tweeverdieners geldt dat het tweede inkomen voor 75% wordt bijgeteld.
Extra inkomen uit hoofde van overwerk wordt alleen meegeteld indien dit beroepsmatig is en een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen.

Als je een woning wenst te huren in De President, dien je als contractant zelf te voldoen aan de gestelde inkomensvoorwaarden. Er worden geen garantstellingen van derden geaccepteerd.

Het is helaas niet toegestaan om de appartementen te huren met woningdelers. Er wordt enkel verhuurd aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen.

Een uitkering wordt als inkomen meegenomen mits het een uitkering voor langere periode betreft. Denk hierbij aan een WIA of Wajong uitkering.

Indien je minimaal beschikt over een fase A overeenkomst is het mogelijk om in aanmerking te komen.

Standaard geldt 1 maand waarborgsom. Indien je beschikt over een inkomen uit tijdelijk dienstverband, je inkomen (deels) afkomstig is uit eigen vermogen of wanneer je zelfstandig ondernemer bent, dien je rekening te houden met een waarborgsom ter grootte van 3 tot 6 maal de huurverplichting. Alle inschrijvingen worden hierop individueel beoordeeld.

Tijdens je inschrijving kun je een aantal voorkeursadressen opgeven. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Mochten meerdere belangstellende een voorkeur hebben voor hetzelfde adres, dan zal toewijzing plaatsvinden op basis van interne loting. Je hebt de mogelijkheid om meerdere voorkeursadressen kenbaar te maken, om je kansen te vergroten adviseren wij je om hier ook gebruik van te maken.

De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een minimale huurperiode van 12 maanden. Na ommekomst van de 12e maand heb je de mogelijkheid om de overeenkomst te beëindigen met inachtneming van een kalendermaand.

Omdat dit een nieuwbouwproject betreft, is het niet altijd mogelijk om de woningen vooraf te bekijken in verband met de veiligheid op de bouwplaats. Wanneer dit wel mogelijk is, zullen wij een kijkdag organiseren.

De appartementen worden naar verwachting eind Q1 2019 opgeleverd. Let op! Dit is een prognose. Dit kan bijvoorbeeld wegens weersomstandigheden, aanleveren afbouwmateriaal etc. worden bijgesteld naar voren of verder in tijd.

Nee, alle appartementen worden standaard voorzien van een Eigen Huis Keukengroep met Atag apparatuur zijnde een combimagnetron, koel-vrieskast, afzuigkap, kookplaat, vaatwasser en een composiet keukenblad.
De keukens hebben een hoekopstelling (L-vormig) of een rechte opstelling, met uitzondering van woningtypen 12/13A/13B/15/16/17, deze hebben een rechte opstelling met spoeleiland.

De badkamers zijn standaard voorzien van een inloopdouche met glazen douchescherm en een dubbele wastafel.
Er zijn enkele types die een afwijkende badkamer opstelling hebben. Woningtypen 12/13A/13B/15/16/17 hebben naast het glazen douchescherm en de dubbele wastafel ook een tweede toilet in de badkamer.

De woningen zijn niet voorzien van enige vloerbedekking en er worden ook geen plinten geplaatst.

Daar het een appartementencomplex betreft zijn er inderdaad servicekosten van toepassing. Het voorschot servicekosten is vastgesteld op circa € 50,- per maand. Naast de servicekosten dien je zelf de maandelijkse lasten voor gas, water, elektra en gemeentelijke gebruikerslasten te betalen. De contracten met de nutsbedrijven dien je zelf af te sluiten.

De wanden in de woning worden behangklaar opgeleverd. De wanden in het toilet worden deels voorzien van tegelwerk, boven het tegelwerk zijn de wanden voorzien van spuitwerk. De badkamer wordt voorzien van tegelwerk tot het plafond. De plafonds worden opgeleverd met spuitwerk.

De stalen binnenkozijnen zijn standaard uitgevoerd met een dichte opdek deur. Bovenlichten zijn bezet met enkel blank glas, met uitzondering van de kast(en)/berging. Deze zijn bezet met een gesloten paneel tbv de ventilatie. De opdek binnendeur is uitgevoerd met enkel glas.

De hoogte van de plafonds is circa 2,60 meter.

De woningen worden verwarmd door een individuele gasgestookte HR CV-ketel. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, met in de badkamer aanvullend een elektrische radiator.

De appartementen worden voorzien van een WTW-unit. De natuurlijke luchttoevoer vindt eventueel plaats door het openen van de draai-kiepramen.

Ja. Elk appartement is voorzien van een inpandige bergruimte in de woning zelf, waar tevens de wasmachine en eventuele wasdroger geplaatst kunnen worden.
De woning hebben tevens enkele gezamenlijke fietsen bergingen op de begane grond. Deze hebben een lichtpunt met bewegingssensor. Er is in de (fietsen)bergingen geen elektrapunt aanwezig.

Sommige woningen in De President beschikken over één parkeerplaats gelegen op de begane grond of in de kelder. Er zijn 64 losse parkeerplaatsen beschikbaar met een huurprijs van € 85,00 per maand.

Nee, er zijn geen algemene oplaadpunten voor de auto aanwezig en er is vooralsnog geen mogelijkheid om op de gehuurde parkeerplaats of parkeerplaats behorende bij het appartement individueel een laadpaal te plaatsen.

De balustrades van de balkons worden voorzien van een metalen hekwerk met glaspanelen. De balkons worden verder uitgerust met een wandlichtpunt.

Ja, de woningen op de etages zijn uitgerust met een videofooninstallatie met een deuropener op afstand.